Nieuws
13-02-2020

Aanbod Triamant Geluwe februari

Beleef aanbod februari

Valentijn menuWanneer: 14/02/2020
Waar: Brasserie Triamant Geluwe
Prijs: € 18,95 PP
Menu:
Pastinaak soep met truffel 
-
Tongrolletjes met saffraan - Julienne groentjes en puree
-
Valentijns verrassing dessert

Thé Dansant tijdens ValentijnWanneer: 14/02/2020 vanaf 15u
Waar: Brasserie Triamant Geluwe
In het teken van Valentijn organiseren we een dansnamiddag met artiest JACK. Doe je dansschoenen aan en kom mee swingen op onze dansvloer van 15u tot 17u. Iedereen is van harte welkom (of je nu bij Triamant woont of niet)! Gratis toegang!

Filmvoorstelling 'My Friend Fats'Bobby Setter nodigt jullie allen uit op woensdag 19 februari 2020 voor een voorstelling van de muzikale documentaire over het leven en de muziek van de legendarische Amerikaanse zanger en pianist Fats Domino. De film omvat exclusieve privébeelden en opnames die in New Orleans en meer bepaald bij Fats thuis zijn opgenomen.
Liefhebbers van muziek uit de jaren '50-'60-'70 zullen de film absoluut smaken en een stuk nostalgie en jeugdsentiment herbeleven. Hoeveel koppels hebben elkaar niet beter leren kennen bij een dansje op de muziek van bv. Fat's Blueberry Hill.

PRAKTISCHE INFO:
2x 50 min (met een pauze)
Gratis toegang Locatie: Triamant Geluwe, Wervikstraat 41, 8940 Wervik
Vooraf inschrijven is niet nodig
De film start om 15u
Graag tot dan!

Beleef aanbod maart

Save the date
Noteer zaterdag 4 april alvast in jouw agenda! Triamant organiseert een vrijwilligersbeurs gekoppeld aan 'De dag van het leven'. Meer informatie volgt binnenkort.

Iets doen wat ertoe doet? Of simpelweg je passie of talent ontwikkelen en het van de daken schreeuwen? Je hoeft niet te kiezen: als vrijwilliger kan het allemaal tegelijk. Vrijblijvend voor een keer óf regelmatiger, wat prettig voor jou voelt. Ontdek tijdens de vrijwilligersbeurs hoe verrassend en veelzijdig en tof vrijwilligerswerk kan zijn. Verschillende vrijwilligersorganisaties laten je graag proeven van het brede aanbod.

We zijn op zoek naar fans van 'De ronde van Vlaanderen' om onze Dag van het leven wat meer kleur te geven. We willen namelijk onze eigen 'Ronde van Triamant' organiseren op zaterdag 4 april. Ben jij een echte wielerfanaat? Wil jij een handje helpen, ideeën uitwisselen? Neem dan zeker contact op met Leefpromotor Axelle of Leefcoach Charlotte.

Noteer zaterdag 3 mei alvast in jouw agenda! Triamant organiseert een VINTAGE BEURS in samenwerking met de Gezinsbond. Koop er tweedehandskledij voor volwassenen en kleine decoratie. Meer informatie volgt binnenkort.

Verhuur LeefpuntWist je dat je bij Triamant Geluwe verschillende ruimtes kunt huren voor al jouw evenementen (communie-/ lentefeest, babyborrel, jubileum, vergaderingen,...).
Onze capaciteit gaat van kleine groepen (10-30 personen) tot grotere groepen (max. 150 personen). Ook beschikken we over een ruim terras in een rustige en groene omgeving.
Je kunt de volledige catering en aankleding zelf voorzien of opteren voor catering en aankleding door Triamant Geluwe.
Interesse? Neem dan contact via leefpunt-geluwe@triamant.be of via het nummer 056/45 54 44.Terug